Tuesday, 31 July 2012

makin kenal makin xpaham

as salam..
entri nie baru relate dengan love story.. huhuu..

kadang2 rasa pelik sangat dengan perangai manusia nie kan.. unexpected.. selalunya kita rasa, makin lama kita kenal seseorang, maka kita makin paham dengan dia.. but it doesnt work for me.. rasa macam serabut je bila pikir2 kan balik.. mungkin dia harap aku jadi sempurna untuk dia.. come on laa.. aku bukan malaikat..  aku mengalah,  ia kan je apa yang dia cakap.. malas nak bertekak, bergaduh.. nanti lain pulak yang jadi.  lately, dia selalu cakap, "saya rasa awak dah berubah, awak dah xmacam dulu".. "awak dah lain sekarang nie".." kenapa awak macam serius je sekarang". yes.. for sure aku berubah hari demi hari.. sikit demi sikit.. sebab umur aku pun hari2 meningkat.. bukan maintain macam "forever21".. its just word and number... but im human.. when he said so, suddenly, aku rasa blurr dan xpaham macam mana nak buat dia paham.. i've try to explain.. but it seem just like an excuse.. please, dont get it wrong.. xkan la dia nak aku macam tu je, hari ni, esok n selamanya?? demi Allah, aku sayang dia.. mungkin bila berjauh dengan keluarga, hidup berdikari, banyak benda yang aku fikirkan, yang membuatkan aku lebih serius dalam hubungan.. for one concrete reason.. for our future.. but he didnt get it...

dear love,
someday, i wish u could understand me..


No comments:

Post a Comment