Friday, 4 May 2012

barangkali...

barangkali aku sudah gila.. hahaaa..

itu yang sesuai aku labelkan diri aku..
u know y?
dalam kesibukan pelajar2 di desa sintok menyiapkan assignment, prepare for midterm exam, participate in program.. aku boleh layan movie.. secret garden.. 20 episod.. panjang tu, plus minus 20 jam.. but to be frank, 40 episod.. sbb aku dah TER tengok 2 kali.. hahaa.. yes aku memang gila.. semua aku tolak tepi.. movie aku lebih penting dari exam.. lagi penting dari assignment.. sebenarnya dah lama aku nak tengok movie tu.. dari tahun lepas lagi.. dah lama jugak aku ambil (awal sem) n simpan elok2 dalam laptop aku.. aku kawal diri.. tahan nafsu.. aku set kan dalam hati.. tengok movie bila cuti sem nanti,, sebab aku tahu, once i start, i cant stop.. entah macam mana, aku boleh terfikir nak tengok movie tu.. aku pun xtahu.. then, bermula lah kisah tragis aku tengok movie non stop.. baju aku yang dah kering, berhari2 aku xlipat.. aku biar dia bertimbun macam gunung kat katil sebelah.. bilik berhari2 aku xsapu,.. tongkang pecah pun xboleh lawan dengan bilik aku.. mentang2 aku duduk sorang, xada rumet.. xada orang nak marah aku.. hahhaa.. n xada jugak orang nak suruh aku stop tengok movie tu.. but then, bila habis tengok movie, baru aku sedar aku di dunia realiti, bukan lagi dunia fantasi macam dalam movie.. aku mula sedar yang aku sudah gila.. but, what can i do? rice has become porridge.. hahahaahaha..

kesimpulannya aku perlu rumet..

No comments:

Post a Comment