Friday, 20 April 2012

ya Allah..

letih.. tu jela perkataan yang selalu keluar dari mulut aku sepanjang minggu ni. ya Allah, tuhan je yg tahu betapa penatnya.. midterm bertindan2.. assigmnt bertimbun2 nak kena hantar dlm masa terdekat.. jemu aku dengan semua nie.. kadang2 terfikir jugak kenapa aku pilih untuk jadi student? hahaa..

mata dah terkedip2 pedih dari pagi sampai sekarang menghadap screen laptop.. gara2 assignment FM.. apa kejadah ntah kena buat analisis annual report.. bukannya aku nie finance student pun.. blurrr.. semua benda aku tak tahu.. huhuu.. (merungut macam budak kecik)..

tambah menyakitkan hati, wifi slow internet slow.. macam mana nak guna my love ~ google.. serindit xbayar bill lagi agaknya kot.. haisshh.. nak buat kerja xlarat, tapi membebel larat lg nie.. hehe... kalau la tenaga manusia ni boleh charge macam kita charge handset kan senang.. beli satu, hari2 aku charge.. hahaaa..

bebel panjang 18 muka surat pun xkan siap kerja aku kalau x proceed.. hahaaa..

No comments:

Post a Comment