Monday, 27 February 2012

Hehee

Hairan jugak aku rse sbnrnye, dah 2 hari aku post link blog kt fb.. yg like ade, tp xde pun yg follow.. buruk sgt ke blog aku?? hahaha.. mmg la buruk,, aku kn mcm budak tadika yg bru nk blaja tulis abc..hahaha.. jeng3.. rupe2nye xde gadget follower.. cmne org nk follow... hahaa.. sengal.. tu satu hal.. pstu bley plak terfollow blog sendiri.. gelabah aku dibuatnye..hihihii.. cm desperate sgt je kn.. pe2 pun, thanks pd yg sudi bg tunjuk ajar sme ade secara lgsung @ xlgsung.. :)

Saturday, 25 February 2012

Blog, Blogger, Blogging

Ermm, entry kali ni aku nak cerita pasal hobi aku... sebelum nie memang hobi aku jadi reader blog2 sekalian blogger... kadang2 semalaman aku abeskan masa dok terjah blog sane sini.. isi mase lapang kononnye.. hahaa.. banyak jugak input yang aku dpt.. n de most fav. blog yang aku selalu bukak ialah blog kunfayakun/ kak fara (isteri Ally Iskandar tu).. aku suka blog dye.. banyak kata2 semangat n motivasi yg membuatkan aku berfikir2 sendiri.. xsangka plak aku sendiri dah ade blog skrg.. huhuu.. terjah punye terjah.. terasa sgt kerdil diri aku dlm dunia blogging nie.. hahaha.. jeles tgok blog org laen, semua cun2 belaka..huhu.. mcm mne ntah aku nk touch up blog aku nie.. n dr mana nk mula pun aku xtau.. harap2 ade la manusia yg sudi membantu sy dpt markah yg superb utk paper STID 1103 nie.. :)

Friday, 24 February 2012

Salam Taaruf

Assalamualaikum..
First of all, Alhamdulillah berjaye jugak wat blog nie setelah beberapa jam meng'gode2'... hahahaa.. my name is farhana, but all peeps surrounding me used to call me ana.. blog nie merupakan salah satu assignment aku utk sem 4 nie..  de 1st thing yg aku pk ble dpt tau kne wt blog sbg assignment ialah 'merepek'.. but at de same time ok gak.. bley jdkn sbg tempat aku kembangkan bisnes aku ( n de geng) nty.. hehee,.. bisnes tu pun assignment gak.. hohoo.. dlm dunia blogging nie, rsenye aku mcm baby yg baru lahir.. xtau  ape.. hahaa.. so, 4 all bloggers out there, i'm welcoming all of u to giv me some new knowledge n experience..